1 Ağustos 2013 Perşembe

Tulum Modasından Son Haberler

Merhabalar sevgili moda sever takipçilerim. Bugün nasılsınız bakalım.  İyi olduğunuzu ümit ediyorum canlarım. Ve sizi hem eğlendirecek hem de bilgi verecek olan konuma geri dönüyorum. Tulumları anlatacağım bildiğiniz üzere.
Şimdi nasıl kombinleyeceğiz acaba biz bu tulumları ? acaba 2013 tulum modellerinde ne gibi yenilikler olmuş ? Öncelikle şunu söyleyebilirim ki tulumlar altın çağını yaşıyor şu aralar. Tulum dendiği zaman sadece bahçıvan tulumları gelirdi aklımıza şimdi ise abiye tulum bile üretiliyor. İnsanlar en şık olmak istediklerinde tulum tercih ediyorlar. Eğer tulumları günlük olarak kullanmak istiyorsanız güneş gözlüğü markalarına bakın. Size en çok yakışanı bulun ve tulumunuzu bir güneş gözlüğü ile kombinleyin. Eğer gözleriniz bozuk ise de yeni bir trend olan rayban gözlük çerçevelerinden alıp içine gözünüzün numarasından cam taktırarak kullanabilirsiniz.
Tulumlarınız plaja inerken de kullanabilirsiniz. Kısa tulum içine bikini giyindiğinizde çok hoş bir görüntü elde edeceksiniz. Bu görüntünüzü de topuklu plaj terliği ile tamamlayabilirsiniz.
Siyah tulum modelleri bu ara gerçekten çok hoşuma gidiyor. Gizlemek istediğim fazlalıklarımı çok güzel bir şekilde gizleyebiliyorum siyah tulumlarımla. Renkli tulumlar arıyorsanız da en şık tulum modellerini koton ve mango’da bulabilirsiniz bence. Mango , koton ve zara trendleri fazlasıyla yakından takip eden markalar. Bu yüzden trendy ürünleri rahatlıkla bu mağazalardan bulabilirsiniz. Koton tulum modelleri genelde daha etnik desen ağırlıklı, mango tulum modelleri ise daha düz kesim olanlardan oluşuyor.

Bir de çanta kombini önerisi vereyim o zaman size. Furla’ nın şeffaf çantaları dikkatinizi çekmiştir zaten. Onları tulumunuzla aynı renkte veya kontrast renkte alarak hoş bir görüntü yakalayabilirsiniz. 2013 yazına bence bu çantalar damgasını vurdu. Artık çakmaları da oldukça üretilmeye başlandı. Gerçeği de tasarım parçalar kadar pahalı değil ama yine de alım gücünüz yoksa imitasyon ürünler de alabilrsiniz. çok da fark etmiyor çünkü. Çanta deri falan olsa evet fark edilirdi. Ama çantalar silikondan olduğu için aynı madde imitasyon ürünlerde de rahatlıkla kullanılabiliniyor. Dolayısıyla çok bir fark yok ama karar yine de size kalmış. Şimdilik bu kadar sevgili takipçilerim. Takipte kalın yeni yazımla yeniden yakında karşınızda olacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder