20 Ekim 2013 Pazar

Kışlık Tulumlar


Merhaba sevgili takipçiler. Bayramdı seyrandı derken yine epeyce bir ara vermişim kusura bakmayın. Uzun bayram tatilinde keyifler yerindeydi umarım. Havalar kah yüzümü güldürüp kah bizi eve hapsetmiş olsa da mevsim normali deyip sineye çekeceğiz mecburr. Mevsim geçiş mevsimi. Sonbaharın artık kışa dönmüş yüzündeyiz. Bu yüzdendir ki tulum modelleri konuştuğumuz blogda gelin bugün kışlık tulumlardan konuşalım. Kışlık tulum dediysek, tabiki tulum modellerimizde çok büyük değişiklikler olmayacak ama kışlık kombinlenecek diyelim. Ona göre ayakkabı modelleri, çanta markaları kullanacağız. Başlayalım o zaman.
İlk kışlık tulum olarak değerlendirilebilecek tulum modelimiz Que antrasit uzun kollu transparan tulum. Sonbahar kış modası öne çıkan moda trendlerinden birisi transparanı yansıtan bir model. Tulum modellerine en çok yakışan ayakkabı modelleri bence stiletto tarzı olanlar. Bu tulumu da siyah stiletto ile kombinlemek doğru tercih. Kombine detaylar çanta modeli ve aksesuar modelleri ile verilmiş. Çanta markalarında ilk akla gelmeyecek ama moda trendlerini yansıtan modelleri ile fark yaratan By Marka Moda siyah altın zincirli bir çanta kombin için seçiliyor. Aksesuar modelleri olarak taşlı takılar yerine, çantadaki altın detayına uyumlu olması sebebiyle, siyah Marc Jacobs saat modellerinden biri ve zımbalı yüzük düşünülmüş. Marc by Marc Jacobs çanta markalarından bilinen bir tanesi olarak bilirdik ama bu kombinde saat modelleri ile karşımızda. Sade ama şık ve trend kombinlere güzel bir örnek.
Kışlık tulumlar deyince genelde uzun kollu ve siyah tulumlar ön plana çıkıyor. Mango yüksek bel V yakalı siyah tulum da bunlara güzel bir örnek. Bir davete giderken kullanabileceğiniz bu siyah tulumu, ayakkabı modellerindeki 70ler vurgusu baskın bilekten  bağcıklı siyah topuklu bir ayakkabı ile kombinlemek doğru tercih olacaktır. Sade siyah görüntünüzü, çanta markaları arasında hatrı sayılı bir yer edinmiş olan Michael Kors clutch ile ışıltılandırabilirsiniz. Bu ışıltıyı takı modellerinden sallantılı zincir küpeler ile tamamlayabilirsiniz. Benzer bir görünüm Kate Hudson'un moda bloglarına yansımış bir kombininde var.
Belki tam olarak kışlık denemez ama kışın katılacağınız bir organizasyon için iyi bir alternatif olabilir. Senenin moda renklerinden bordo tek omuzlu bir tulum modeli. Bu tulumu siyah ayakkabı modellerinden biri ile blazer ceket kombinlerinde kullanmak mümkün. Tulum ile kullanacağınız rugan kemer tamamlayıcı olacaktır. Bu bordo kombininizdeki, aksesuar modellerini de siyah küpe ve yüzükten yana seçerseniz kombininizi tamamlamak için tek parça siyah çantanız kalacaktır. Çanta markaları da tarzınızı yansıtır bir siyah çanta için size oldukça yardımcı olacaktır.
Bugünlükte bu kadar diyelim. En kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakalın...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder