28 Ekim 2013 Pazartesi

RAHAT, PRATİK, ŞIK YENİ TREND TULUMLAR


Merhaba kızlaaar, bugün sizlere benim çok sevdiğim tek parça bir kıyafet olan tulumlar hakkında bir post hazırlıyorum. Malum havalar soğuk, yün hırkamı giydim, altımda pofuduk patiklerim çayımı da aldım yanıma geçtim laptopumun başına ve başlıyorum yazıma. Ben yaz kış demeden tulum giyenlerdenim. Hem çok rahat ediyorum, hem kendimi çok iyi hissediyorum, hem de şık ve havalı buluyorum. Zaten oldum olası tek parça olan kıyafetleri sevmişimdir. Eğer siz de benim gibi tulum severlerdenseniz bu postumu zevkle okuyacağınızı tahmin ediyorum. Kolay ve pratik kullanımı olmasının yanın da her yerde giyilebiliyor olmaları da kadınların yeni sezonda en çok ilgi gösterdiği kıyafetlerden olacağı kesin.
Biryıldızol Beyaz Tulum


İster gece ister gündüz olsun tulumları farklı kombinler yaparak giyebilirsiniz. Yaz aylarında mutlaka herkes yarım kollu, kolsuz ve straplez modellerinden alıp gardroplarına eklemiştir. Şimdi sonbahardayız ve yine tulum tercih edebilirsiniz. Hatta artık kışında tulumdan vazgeçemeyeceğimizi yaptıkları defilelerle modacılar bize çıtlattı.:) 2013-2014 yeni sezonunda siyahlar,lacivertler,bordolar olduğu kadar çarpıcı renkler de tulumlarda tasarlanmış. Önden düğmelileri, fermuarlıları ya da yandan fermuarlı modelleri tercih edebilirsiniz. Dar paçalıları olduğu kadar bu sezon da bol paçalıları da sık sık görebilirsiniz. Zımbalı, altın düğmelileri ve işlemeli olanları bu sezon dikkat çeken detaylar arasında. Kış için hazırlanan tulumlar da görüntü itibari ile gömlek pantolon havasında. Kemerli ve kemersiz olanları da var. Altına önümüz kış olduğu için bootilerle kombinlemenizi öneririm. Gündüz için önerim bunlar olacağı gibi gece bir davete giderken, yemeğe giderken, arkadaş toplantıların da biraz daha farklı ve abiye modellerini tercih edebilirsiniz. Gece giyeceğiniz vakit biraz daha iddialı modelleri ve renkleri tercih edebilirsiniz. Hatta gece dışarı çıkıp clublere gitmeyi sevenlerdenseniz yaz olmamasına rağmen straplez giymenizi tavsiye ederim. Nasıl olsa üstünüze kalın birşeyler alırsınız hatta imitasyon kürk ceketleri üstünüze alırsanız çok güzel görüneceğinizden eminim. Fakat altına mutlaka topuklu bir ayakkabıyla tamamlamalısınız bu kombininizi. Takıları da unutmayalım. Gündüz kombininizde saat ve bileklik önerirken gece kombininiz de şık ve büyük küpelerden kullanabilirsiniz aksesuar olarak. Paçaları uzun ve bol olanları platform topuklu ayakkabılarınızla giyerseniz boyunuz olduğundan uzun görünecektir.

Biryıldızol Pembe Tulum



Şık ve sıradışı olmak isteyenlere tulumlarla ilgili yazacaklarım şimdilik bu kadar. Ama şimdilik bu kadar tekrar görüşeceğiz yeni postumuz da tabii ki. Tulum gibi rahat bir parça bu sezon tren olmuşken onu sık sık kullanın derim. Tekrar görüşmek üzere hoşçakalın sevgili takipçiler. :)

24 Ekim 2013 Perşembe

Tulum Modelleri

Selammm takipçilerim, nasılsınız bana yine bir pazartesi sendromu geldi. İnşallah sizde benim gibi düşünmüyorsunuzdur neden derseniz bu olay benim enerjimi alıyor ama sizlerin beni takip ettiğinizi bilmek bana iyi geliyor.  Neyse ben lafı uzatarak sizleri sıkmak istemiyorum ben yavaş yavaş konuma gelmek istiyorum. Benim konum sizinde beğenip takip ettiğiniz tulum modelleri hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum. Son birkaç yıldır en çok tercih edilen modeller arasında yer aldı. Bu yaz aylarında mutlaka her kadın almıştır ve dolabında mevcuttur. Sıradan elbiselerden sıkılıp farklı arayışa geçenlerin kurtarıcısı olmuştur incecik kumaşlara sahip bu parçalar sonbahar modası içinde vazgeçilmez bir yer almıştır. Bu sezonun hit detayları çiçek desenli kumaşlar oldukça sık kullanılıyor. Bu model desenler bu yıl farklı kıyafetlerinde dış yüzü oldu ve modası sonbahar mevsimimde de devam ediyor. V yaka kesimlerde tulumlarda yoğun kullanılıyor. genellikle tulumlar yazlık beldelerde daha fazla kullanıldı. Plaj şıklığını da tulumlar oluşturdu.



    Bir gece şıklığını tulum elbise modelleriyle tamamlayabilirsiniz. Bu tarz davetlere giderken genellikle straplez modeller tercih edin boyun ve göğüs bölgesini gerçekten hoş gösterir üstünüze hoş duran çok şık bir ceket tercih edebilirsiniz altınıza da topuklu ayakkabıyla oooh çok güzel oldu:) sizce de öyle olmadı mı? Tabi ofis kombinleri unutulmamalı ofis alanı kıyafet seçimi zor olan bir ortamdır bu ortam için bir seçenekte tulum modelleri onların kurtarıcısı olmuş durumda tek parça olduğu için kombin şansı çok yüksek ceket ve hırkalarla çok hoş olmaz mı? Ayrıca kot tulumda benim favorim arasında hem spor hem de rahat modelleriyle bizlerin kalbini çalmıştır. Ayrıca bu model hamile bayanların en çok tercih ettiği parçalar arasında. Tulum şort modelleri özellikle bu yaza damgasını vurdu çok hoş ve günlük kullanıma uygun altına parmak arası terlik giyerek istenilen rahatlık sağlanmış olur. Bu sezon tulum kullanımı fazlaydı hatta ünlülerin tercihlerinde bu yönde ilerledi. Tasarımcıların koleksiyonunda bayan tulumlarına çok yer verildi ve bu modanın devamını diliyorum:) günlük kombinler yapmak artık sizin içinde zor olmamalı bu yıl bizim için kolaylık yılı demek yanlış olmaz. Benim sizlere son tavsiyem daha çok modele ve tasarıma ulaşmak istiyorsanız hiçte zor değil bunun adresi netmoda.com aradığınız her şey burada bakmanızı şiddddetle tavsiye ederim. Benden bu kadar öpüldünüzJ


mor tulum

20 Ekim 2013 Pazar

Kışlık Tulumlar


Merhaba sevgili takipçiler. Bayramdı seyrandı derken yine epeyce bir ara vermişim kusura bakmayın. Uzun bayram tatilinde keyifler yerindeydi umarım. Havalar kah yüzümü güldürüp kah bizi eve hapsetmiş olsa da mevsim normali deyip sineye çekeceğiz mecburr. Mevsim geçiş mevsimi. Sonbaharın artık kışa dönmüş yüzündeyiz. Bu yüzdendir ki tulum modelleri konuştuğumuz blogda gelin bugün kışlık tulumlardan konuşalım. Kışlık tulum dediysek, tabiki tulum modellerimizde çok büyük değişiklikler olmayacak ama kışlık kombinlenecek diyelim. Ona göre ayakkabı modelleri, çanta markaları kullanacağız. Başlayalım o zaman.
İlk kışlık tulum olarak değerlendirilebilecek tulum modelimiz Que antrasit uzun kollu transparan tulum. Sonbahar kış modası öne çıkan moda trendlerinden birisi transparanı yansıtan bir model. Tulum modellerine en çok yakışan ayakkabı modelleri bence stiletto tarzı olanlar. Bu tulumu da siyah stiletto ile kombinlemek doğru tercih. Kombine detaylar çanta modeli ve aksesuar modelleri ile verilmiş. Çanta markalarında ilk akla gelmeyecek ama moda trendlerini yansıtan modelleri ile fark yaratan By Marka Moda siyah altın zincirli bir çanta kombin için seçiliyor. Aksesuar modelleri olarak taşlı takılar yerine, çantadaki altın detayına uyumlu olması sebebiyle, siyah Marc Jacobs saat modellerinden biri ve zımbalı yüzük düşünülmüş. Marc by Marc Jacobs çanta markalarından bilinen bir tanesi olarak bilirdik ama bu kombinde saat modelleri ile karşımızda. Sade ama şık ve trend kombinlere güzel bir örnek.
Kışlık tulumlar deyince genelde uzun kollu ve siyah tulumlar ön plana çıkıyor. Mango yüksek bel V yakalı siyah tulum da bunlara güzel bir örnek. Bir davete giderken kullanabileceğiniz bu siyah tulumu, ayakkabı modellerindeki 70ler vurgusu baskın bilekten  bağcıklı siyah topuklu bir ayakkabı ile kombinlemek doğru tercih olacaktır. Sade siyah görüntünüzü, çanta markaları arasında hatrı sayılı bir yer edinmiş olan Michael Kors clutch ile ışıltılandırabilirsiniz. Bu ışıltıyı takı modellerinden sallantılı zincir küpeler ile tamamlayabilirsiniz. Benzer bir görünüm Kate Hudson'un moda bloglarına yansımış bir kombininde var.
Belki tam olarak kışlık denemez ama kışın katılacağınız bir organizasyon için iyi bir alternatif olabilir. Senenin moda renklerinden bordo tek omuzlu bir tulum modeli. Bu tulumu siyah ayakkabı modellerinden biri ile blazer ceket kombinlerinde kullanmak mümkün. Tulum ile kullanacağınız rugan kemer tamamlayıcı olacaktır. Bu bordo kombininizdeki, aksesuar modellerini de siyah küpe ve yüzükten yana seçerseniz kombininizi tamamlamak için tek parça siyah çantanız kalacaktır. Çanta markaları da tarzınızı yansıtır bir siyah çanta için size oldukça yardımcı olacaktır.
Bugünlükte bu kadar diyelim. En kısa zamanda görüşmek üzere hoşçakalın...


3 Ekim 2013 Perşembe

Tulum Şıklığı

Merhaba sevgili okuyucularım, tekrar buradayım, karşınızdayım! Nasılsınız bakalım? Ben bunalımdayım, yaz günlerini özlüyorum ama havalar tokat gibi çarpıyor bana. Gerçekten çok soğumaya başladı havalar, iliklerime kadar üşüdüğümü hissediyorum. Bu havalarda hem şıklığımızdan ödün vermemek, hem rahat olmak hem de soğuklardan korunmak için elbise modelleri arasında tulumlara büyük bir misyon verebiliriz. Tulumun elbise olarak sayılmasının en önemli nedenlerinden biri sanırım tek parça kıyafetlerden olması. Tulum tek parça olduğu için boyumuzu olduğundan da uzun gösteriyor bu da biz bayanların istediği şeylerden biri sanırım :) O zaman tulumlara bu sezon sokak modasında sıklıkla yer verelim mi, ne dersiniz?


Tulum Kombinleri

Tulum Kombini

Sanırım en çok tercih edilen tulumlardan biri kot tulumlar. Kot zaten neredeyse hayatımızın vazgeçilemez bir parçası. Çok spor ve rahat bir havası var kot tulumların. Yazın mini olanları, soğuk havalarda ise uzun olanları tercih edebilirsiniz. Bu kombinde açık renk bir kot tulum, Adidas spor ayakkabılar ve beyaz askılı bir bluz ile kombinlenmiş. Siz kısa botlar ve salaş bir kazak ile kombinleyerek daha da soğuk havalara uyarlayabilirsiniz bu kombini. Berenizi ve atkınızı da unutmayın!


Bu kombin ise daha klas, daha şık ve daha klasik bir stil arayanlar için! Simsiyah bir tulum topuklu ayakkabılar ile kombinlenmiş, şık bir bluz ve kumaş pantolon kombinine bir alternatif! Bu tulumu saks mavi bantlı topuklu ayakkabılar, turuncu büyük bir el çantası ve beyaz bir blazer ceket ile renkli bir hale de getirebilirsiniz! Bu tulumu spor hale getirmek için ise Nike spor ayakkabılar ve salaş bir hırka kullanabilirsiniz.

Gece kombinleri için tulumu vazgeçilmez bir hale getirmek için ise mini tulum ve bantlı topuklu ayakkabılar ya da uzun dekolteli tulumlar ve stiletto ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Mutlaka altın ya da gümüş ile birlikte kullanın ve tulum modelleri ile ışıldayın!

Veeee şimdilik bu kadar kızlar! Tekrar görüşeceğiz tabi ki de bir yere ayrılmayın! Geri döndüğümde hepinizi tekrar burada görmek istiyorum! Kendinize çok çok iyi bakın ve gülümsemeyi unutmayın! :)