11 Ocak 2013 Cuma

Tulum ve Ayakkabı

Tekrardan merhabalaaaar :)
Yepyeni bir postla karşınızdayım. Tulumlar ve tulum trendleri hakkında son haberleri duyabileceğiniz ve tulum modası hakkında aradığınızı her şeyi bulabileceğiniz blogumun üçüncü postu olacak bu. Umarım sizler de benim kadar istekli ve heyecanlısınızdır blogum hakkında. Bilmiyorum ama fikrimin olduğu ve bir takım tecrübeler edindiğim konular hakkında yazmak bana hem büyük bir mutluluk hem de huzur veriyor.Bu arada geçen gün alışverişe çıktığımda harika elbise modellerine rastladım. Bir sonraki postumda bunlara da değineceğim :)
Öte yandan, yazdığım yazıların okunması,takip edilmesi ve verdiğim bazı moda tüyolarının uygulanması elbette ki başka bir mutluluk kaynağı. Yaptığınız işin, işe yaradığını görmek harika bir his.

Kısa bir duygu yüklü konuşmanın ardından :), gelelim bugünkü konumuza. Tulumları çok seviyoruz evet güzel, Çok da tercih ediyoruz ama tulumları ne tarz ayakkabılarla kombin ediyoruz? Öncelikle kolay olan tulum modellerinden başlayacağım: Yazlık tulumlar. Yazlık tulumlar bildiğiniz üzere renk renk ve cıvıl cıvıl olduklarından, bunlarla birlikte kullanılacak ayakkabıların renk seçimi çok da önemli değildir, genelde her rengi tercih edebilirsiniz. Ben yazın daha çok bez ayakkabılarla ya da babetlerle tercih ediyorum tulumları. Hatta dürüst oluyorum en ama en çok bez ayakkabılarla :) Toms bez ayakkabılarla özellikle o kadar rahat ediyorum ki, bilen bilir :)

Gelelim ikinci ve zor olan kısma: Kışlık tulumlar. Kışlık tulumlarla,eğer tulum kısa şort şeklindeyse kalın külotluçorap ve kıyafetimle uyumlu bootieler tercih ediyorum. Ancak uzun pantolon şeklindeki daha şık tulumlarla ise ince topuklu ayakkabıları kombinlemekten yanayım.

Tulum ve ayakkabı seçimi göründüğü kadar da zor değilmiş değil mi? :) Kısa bir zaman tulumlarla ilgili farklı bir konuda tekrar buluşmak üzere :) Sevgiyle kalın.