3 Ekim 2013 Perşembe

Tulum Şıklığı

Merhaba sevgili okuyucularım, tekrar buradayım, karşınızdayım! Nasılsınız bakalım? Ben bunalımdayım, yaz günlerini özlüyorum ama havalar tokat gibi çarpıyor bana. Gerçekten çok soğumaya başladı havalar, iliklerime kadar üşüdüğümü hissediyorum. Bu havalarda hem şıklığımızdan ödün vermemek, hem rahat olmak hem de soğuklardan korunmak için elbise modelleri arasında tulumlara büyük bir misyon verebiliriz. Tulumun elbise olarak sayılmasının en önemli nedenlerinden biri sanırım tek parça kıyafetlerden olması. Tulum tek parça olduğu için boyumuzu olduğundan da uzun gösteriyor bu da biz bayanların istediği şeylerden biri sanırım :) O zaman tulumlara bu sezon sokak modasında sıklıkla yer verelim mi, ne dersiniz?


Tulum Kombinleri

Tulum Kombini

Sanırım en çok tercih edilen tulumlardan biri kot tulumlar. Kot zaten neredeyse hayatımızın vazgeçilemez bir parçası. Çok spor ve rahat bir havası var kot tulumların. Yazın mini olanları, soğuk havalarda ise uzun olanları tercih edebilirsiniz. Bu kombinde açık renk bir kot tulum, Adidas spor ayakkabılar ve beyaz askılı bir bluz ile kombinlenmiş. Siz kısa botlar ve salaş bir kazak ile kombinleyerek daha da soğuk havalara uyarlayabilirsiniz bu kombini. Berenizi ve atkınızı da unutmayın!


Bu kombin ise daha klas, daha şık ve daha klasik bir stil arayanlar için! Simsiyah bir tulum topuklu ayakkabılar ile kombinlenmiş, şık bir bluz ve kumaş pantolon kombinine bir alternatif! Bu tulumu saks mavi bantlı topuklu ayakkabılar, turuncu büyük bir el çantası ve beyaz bir blazer ceket ile renkli bir hale de getirebilirsiniz! Bu tulumu spor hale getirmek için ise Nike spor ayakkabılar ve salaş bir hırka kullanabilirsiniz.

Gece kombinleri için tulumu vazgeçilmez bir hale getirmek için ise mini tulum ve bantlı topuklu ayakkabılar ya da uzun dekolteli tulumlar ve stiletto ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Mutlaka altın ya da gümüş ile birlikte kullanın ve tulum modelleri ile ışıldayın!

Veeee şimdilik bu kadar kızlar! Tekrar görüşeceğiz tabi ki de bir yere ayrılmayın! Geri döndüğümde hepinizi tekrar burada görmek istiyorum! Kendinize çok çok iyi bakın ve gülümsemeyi unutmayın! :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder